Blog

Julcsi
2021.01.18 12:58

Ahhoz, hogy a Kakaó mélyen meg tudjon szólítani minket, érdemes  KAkaóval való kapcsolódás néhány fontos eleméről szót ejteni, és azokat megfogadni. Ha a Kakaónak megadjuk a kellő tiszteletet, ha alázattal és tiszta szándékkal ülünk le vele, akkor olyan csodás birodalmakba tud bevezetni minket, amit azelőtt el se tudtunk volna képzelni.

 

Szertartásos keretek nem vallásos cselekedetek, hanem a bensőnkkel való intim kapcsolódás elősegítése. Önmagunk megnyitása egy olyan világ előtt, amely meghaladja a logikus, mindennapi gondolkodást. Rajtunk áll, hogy megengedjük-e magunknak, hogy a korlátozó gondolatainkon túl lendülve, varázslattal és csodákkal teli élményekben részesülünk. Ezt a folyamatot támogatja, ha megfogadunk bizonyos ünnepi, szertartásos előírásokat. 

 

Segíti a koncentrációt, a befele figyelést, a belső jó érzések erősödését, a magasztosság, meghittség, intimitás érzeteit. Békés, ellazult állapotban, sokkal mélyebbre utazhatunk önmagunkban. Ezt a környezet és a mi lelki állapotunk fogja befolyásolni. Van néhány eszköz a kezünkben, amivel a Kakaó Szellemével összhangban lévő állapotot könnyedén elérhetjük.Julcsi
2020.09.11 18:45

Kakaó Ceremónia

Tudj meg többet az Istenek Italának Szertartásos keretek között való elfogyasztásáról!