Blog

Kakaó Ceremónia

Julcsi
2020.09.11 18:45

Kakaó Ceremónia

Tudj meg többet az Istenek Italának Szertartásos keretek között való elfogyasztásáról!

 

 

A Kakaó Szertartás egy bensőséges, meghitt és transzformatív élmény, ahol rendkívül fontos a közösség. Lehet, hogy téged táncra hív az istenek itala, de lehet, hogy van aki csendesen szeretné majd figyelgetni Lelkének rezdüléseit. Mindkét megélés teljesen jó, nincsenek szabályok, vagy elvárások, az elfogadás és a megengedés terében rezdülünk.

A Kakaó, a tánc, az éneklés, a közösség felemelő ereje, a tér, amiben helye van nevetésnek és sírásnak, a zene, ami átmos, a pillanat, amikor megpihenhetsz és önmagad lehetsz. Egy találkozási pont, egymással és saját magunkkal, a Kakaó és a hangok finom támogatásával, egy utazás, belülre, a szív terébe.

SZERtartás ????
Ahol a Lélek megszólal, ahol a Csendnek tere van.
Ahol a Ti és Én részvételével megteremtődik a Mi, az itt és most élménye, anélkül, hogy bármelyikünknek meg kellene változnia a másik forgatókönyve szerint.
Gyógyulunk.
Olyan térben ünneplünk, ahol gyakorolhatjuk, milyen amikor csakis önmagunk vagyunk.
A Kakaó Szertartás lehetővé teszi az egó üvöltésén túli valódi találkozás és kapcsolódás esélyét.
Biztonságos légkör és védőháló vesz körül minket, ahol a küvilág követelései hatástalanok, ahol a szeretet és az együttérzés diadalmaskodik.
Teret kapsz, hogy felfedezd és kiáraszd kincseidet, csilingelő kacajodat, lágy énekedet, örömteli táncodat.
Szeress, láss, csodálj és ünnepelj velünk!
Tanácsok:
  1. Tartsál diétát!

A Kakaó Szertartás előtt rendkívül fontos diétát tartani! Ennek az eldöntésével, már elkezdjük az estre való ráhangolódást, testünket és lelkünket megtisztítjuk a méreganyagoktól. A nagyobb hatás érdekében már egy héttel korábban, tartózkodjunk az állati eredetű ételektől, főleg a húst, tejet, tojást hagyjuk el, illetve ne igyunk alkoholt és kávét sem. A Szertartás napján nagyon könnyedén étkezzünk, együnk egy kis friss szezonális gyümölcsöt, kását, krémlevest, és fogyasszunk vizet, gyógyteát jó sokat, amennyit csak bírunk. Ezzel a böjttel nemcsak fizikailag méregtelenítjük magunkat, és készítjük fel testünket egy más tudatállapot megtapasztalására, de jótékony hatással leszünk a lelkünkre is, a böjtölés segít a tisztánlátásban, a rossz elengedésében és a jó befogadásában.

    2. Legyen tiszta szándékod!

A Kakaó segít nekünk lelki folyamataink mélyére ásni, minél tisztább a szándékunk ezzel kapcsolatban, annál egyenesebb út vezet minket a feloldásban. A böjttel kezdjünk el hangolódni arra, hogy mit szeretnénk a Kakaó Szertartáson megélni. Egy adott helyzetre szeretnénk tisztábban rálátni, egy érzést szeretnénk megérteni, el szeretnénk engedni valamit, vagy esetleg bevonzanánk egy új minőséget, energiát? Bármi is legyen az, fogalmazzuk meg magunk számára egyértelműen és határozottan. A tiszta szándék az, amivel teljessé válik a böjt általi felajánlásunk, tekinthetünk erre a rákészülő hétre úgy, mintha áldozatot hoznánk a szándékunk tisztaságáért.

    3. Nyitottság, megengedés

A Szertartásra érkezve kérlek hagyj el minden elvárást, ítélkezést és hiedelmet, persze tudom, könnyű ezt mondani, de hidd el a Te megélésedet fogja segíteni és egy új minőségbe hozni, ha nyitottan és elfogadóan kezdesz engeded át magad az élménynek. Mi azon leszünk, hogy ebbe a megengedő állapotba kerüljön mindenki, de nélküled nem fog menni