Julcsi

Egy csodás együtállásnak köszönhetően egy brazil lány közvetítésén keresztül találkoztam először a Bali Cacaoval. Luciana Kakaó Szertatásán zenei kísérettel közreműködtem kedvenc mantráimmal és gyógyító dalaimmal 2017 nyarán. Annyira felemelő és mély élmény volt a Kakaó Szellemével való találkozás, hogy éreztem, ez a kapcsolódás nagyon különleges, és új utakat fog számomra megnyitni. 

A Kakaó Szellemével való első találkozás azonnal arra sarkallt, hogy elkezdjem kutatni, honnan lehetne beszerezni ezt a csodálatos növényt, olyan minőségben, ami a Szertartás tisztaságának, fennköltségének megfelel. Rövid keresés után rátaláltam a Forever Cacaora. Pablo és családja a Kakaó Szellemével összhangban kapcsolódnak a perui Ashaninka törzzsel, akiknek a szállítmányából készítik walesi birtokukon a nyers, ceremoniális minőségű kakaóbabból a kakaómasszát és a kakaóport. Azóta is minden szertartásra tőlük érkezett a növény, mára Pabloékkal szoros kapcsolat alakult ki.

Nagyon szeretek énekelni, a hangomon és a zenémen keresztül, belső lelki- érzelmi világomat adom át, és a Kakaó Szelleme ebben támogat. Érzem, az adott térben milyen dalokkal, énekekkel tudom a legmegfelelőbben támogatni a résztvevők folyamatát, gyógyulását, megértését, tisztán látását. Hatalmas áldásnak tartom, hogy ezt a munkát végezhetem, igazi szolgálta, és kötelesség egyben. Semmi mást a világon nem csinálnék szívesebben.

Évek alatt egyre nagyobb közösség gyűlt a zenénk és a Kakaó Szertartások köré, így az igény is felébredt az emberekben, hogy akár haza is vihessék ezt a gyógynövényt. Eleinte a saját rendeléseimmel együtt szereztem be másoknak a Kakaót, de ahogy a kérések száma megnövekedett, egyértelművé vált, hogy valaminek a megszületésében kell segédkeznünk. Ekkor egy csodás együttállásnak köszönhetően húgommal Pannival, és nagyon jó barátommal, Krisztiánnal megalapítottuk a CacAumot, ami a magyar fogyasztók számára házhoz hozza a Kakaó Szellemét. Hálás vagyok, hogy ennek a részese lehetek, hogy a Kakaó hírnevét emelhetem, gyógyító erejét közvetíthetem, hiszen most még talán még fontosabb, mint eddig bármikor, hogy visszakapcsolódjunk Önmagunkkal, hogy a külvilág történései minél kevesebb befolyással legyenek ránk.

Legyünk EGÉSZségesek, SZERessük EGYmást és MAGunkat, ünnepeljük az ÉLetet! A Kakaó ebben segít!